Tweede vrouwelijke Maestro kandidaat bekend!

Jessica Wierenga

Onze tweede vrouwelijke kandidaat voor de titel “Maestro van Oldehove” woont net buiten Oldehove in de richting van Kommerzijl. De goedlachse Jessica zal bij de zwemliefhebbers een bekend gezicht zijn, zij heeft jaren lang met veel plezier op Electra gewerkt; Jessica kijkt terug op een leuke tijd. Inmiddels is zij werkzaam in het UMCG.

In haar vrije tijd houdt Jessica van korfballen, een knie blessure heeft haar een tijdje van het veld gehouden, maar inmiddels is ze weer met trainen begonnen. Een sportieve Maestro kandidaat dus! Daarnaast kan ze ook genieten van uitgaan met vriendinnen, stappen, uit eten of naar de film. Film kijken doet Jessica overigens ook graag in het weekend samen met haar vriend op de bank. Hopelijk zullen al deze fans haar van harte komen aanmoedigen bij haar Maestro optreden.

Jessica is blij met het muziekstuk dat zij uitgekozen heeft, met name de opbouw van de muziek spreekt haar aan ;” elke keer als ik het nummer luister krijg ik er kippenvel van!” We zijn benieuwd of zij hiermee de jury kan overtuigen! Jessica kijkt er erg naar uit om mee te doen aan Maestro, het feit dat ze wat last heeft van gezonde spanning zal een mooi optreden vast niet in de weg staan.